Klassikkopizza tarrat vasen
Klassikkopizza Roiskeläppä 40v
Klassikkopizza tarrat oikea

Rakastettu klassikkopizza täyttää 40 vuotta

Mikropizzat ovat olleet suomalaisten lempiruokia jo 80-luvulta lähtien. Juhlavuoden kunniaksi Saarioinen on lanseerannut uutuuden tuttujen klassikoiden rinnalle. Jauheliha Sour cream & Onion -pizzan pakkausdesign on osa juhlavuoden ilmettä, jonka on suunnitellut helsinkiläistaiteilija Rasmus Tikkanen. Saarioinen juhlistaa klassikkopizzojen 40-vuotista taivalta myös julkaisemalla uudistetun version Bomfunk MC’s:n ikonisesta Freestyler-kappaleesta. Päivitetty kappale on tehty yhdessä alkuperäistuottaja Jaakko Salovaaran sekä nuorten rap-artistien Iben ja MELOn kanssa. Biisin teemalla Minä vs. Maailma haluamme kannustaa nuoria seuraamaan sydäntään ja tekemään asioita omalla tavallaan. Aivan kuten Saarioinenkin on tehnyt.

Klassikkopizzapakkaus

Katso tästä Iben & MELOn uusi musavideo Minä vs. Maailma:

Kuuntele Rasmus Tikkasen pizzatarina:

Voita skeittilauta, jota ei joka kaverilla olekaan

Arvomme joka maanantai neljä uniikkia Complete-skeittilauttaa, joissa on Rasmus Tikkasen suunnittelema pizzakuvitus. Osallistu arvontaan jättämällä tietosi alle.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Kiitos kaikille osallistujille!

1.1 Järjestäjä

Saarioinen Oy, PL 108, 33101 Tampere, jatkossa Saarioinen ja/tai järjestäjä.

1.2 Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien työntekijät niistä yhtiöistä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

1.3 Kampanja-aika

 1. Kampanja-aika on 30.4.-30.6.2021 (palkintoina pipo, lippis, kangaskassi)
 2. Kampanja-aika on 1.8.-31.8.2021 (palkintona skeittilauta)

1.4 Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki kampanjasivun arvontalomakkeen asianmukaisesti täyttäneet henkilöt.

1.5 Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

1.6 Palkinto ja arvonta

Kilpailuun osallistujien kesken arvotaan ensimmäisen kampanjan aikana joka viikko maanantaisin yhteensä 15 kpl palkintoja: 5 kpl pipoja, 5 kpl, lippiksiä ja 5 kpl kangaskasseja. (palkintojen arvot: lippis n.13 €, pipo n. 14 €, kangaskassi n. 5 €)

Toisen kampanjan aikana kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan joka viikko maanantaisin 4 kpl skeittilautoja. (palkintojen arvo: skeittilauta n. 85 €)

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

1.7 Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon.

1.8 Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

1.9 Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa voitosta sähköpostitse palkinnon voittajalle arvontaviikon perjantaihin mennessä. Palkinto lähetetään postitse voittajan arvontalomakkeella antamaan osoitteeseen. Jos palkinto palautuu postin toimesta, on järjestäjällä oikeus, mutta ei velvollisuutta arpoa uusi voittaja.

1.10 Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kampanjaan liittyviä järjestäjän päätöksiä.

1.11 Osallistujien sähköpostiosoitteiden kerääminen

Saarioinen voi olla yhteydessä kilpailuun osallistuneisiin myös kilpailun jälkeen uusien tuotteiden ja ideoiden kehittämiseksi. Vain niihin henkilöihin, jotka kilpailusivulla ovat antaneet suostumuksensa mahdolliseen yhteydenottoon, voidaan olla yhteydessä.

Saarioinen Oy Pizzan juhlavuoden kampanjarekisteri

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §

 1. Rekisterinpitäjä

Saarioinen Oy Järvensivuntie 1, 33100 Tampere Puh. 03 244 7111

 1. Saarioinen Oy:n Pizzan juhlavuoden rekisteriasioista vastaava henkilö

Siiri Koivumäki Saarioinen Oy Järvensivuntie 1, 33100 Tampere Puh. 03 244 7111 sähköposti: etunimi.sukunimi@saarioinen.fi

 1. Rekisterin nimi

Saarioinen Oy – Pizzan juhlavuoden kampanjarekisteri

 1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Pizzan juhlavuoden kampanjarekisterin henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on Saarioinen Oy:n ja kampanjaan osallistuvan henkilön välinen yhteydenpito sekä Saarioinen Oy:n liiketoiminnan kehittäminen.

 1. Rekisterin tietosisältö

Pizzan juhlavuoden rekisteri sisältää ainoastaan seuraavia tietoja: Etunimi Sukunimi Postiosoite Sähköpostiosoite Puhelinnumero Suoramarkkinointilupa Osallistumisaika kilpailuun

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilön Pizzan juhlavuoden arvontaa varten nimenomaisesti luovuttamat tiedot.

 1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteröidyn tietoja ei luovuteta eteenpäin ja ne jäävät ainoastaan rekisterinpitäjälle 31.8.2027 asti, jonka jälkeen tiedot hävitetään. Rekisteröidyn tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti talletetut tiedot Rekisteritiedot säilytetään SQL-tietokannassa asianmukaisesti suojatulla palvelimella. Rekisteritiedot ovat vain rekisterin pitäjän määrittelemien henkilöiden käytettävissä.

 1. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Jokaisella on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastus on maksuton. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Lisätietoa tarkastus- ja tiedonkorjaamisoikeudesta löytyy tietosuojavaltuutetun ohjeistuksesta Toimintaohjeita rekisteröidylle.

Tarkastuspyyntö tulee osoittaa: Siiri Koivumäki, Saarioinen Oy Järvensivuntie 1, 33100 Tampere Puh. 03 244 7111 sähköposti: etunimi.sukunimi@saarioinen.fi

 1. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on syytä tehdä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti.

Lisätietoa tarkastus- ja tiedonkorjaamisoikeudesta löytyy tietosuojavaltuutetun ohjeistuksesta ”Toimintaohjeita rekisteröidylle”. Korjauspyyntö tulee osoittaa: Siiri Koivumäki, Saarioinen Oy Järvensivuntie 1, 33100 Tampere Puh. 03 244 7111 sähköposti: etunimi.sukunimi@saarioinen.fi

 1. Muut mahdolliset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä tietoja kohdassa 4 mainittuihin tarkoituksiin. » Tietosuojaseloste